Ons team

  • Management
  • Account managers
  • Payroll
  • HRM
  • Finance
  • Trainee
Antoinette Willems - CEO
Antoinette Willems CEO Als oprichtster is Antoinette sinds 1997 werkzaam voor Yellowstone International. Zij is verantwoordelijk voor vaktechniek, commercie en advisering op het gebied van arbeidsrecht en compliance.
Karel Verhagen - Tax, Legal & Compliance
Karel Verhagen Tax, Legal & Compliance Karel is van origine jurist en was voorheen als partner verbonden aan een van de Big Four kantoren. Sedert augustus 2012 is hij full time verbonden aan Yellowstone, nadat hij sedert 2009 daaraan reeds verbonden was als adviseur. Naast zijn commerciële activiteiten is hij met name verantwoordelijk voor de vakgebieden tax, legal en compliance.
Stefano Buffoli - CFO
Stefano Buffoli CFO Stefano komt van oorsprong uit de recruitment business en is vanaf begin 2012 als partner verbonden aan Yellowstone. Hij is verantwoordelijk voor alle interne zaken, met name finance en automatisering.
Paul van Berlo - Accountmanager Payroll
Paul van Berlo Accountmanager Payroll Paul is na commerciële opleiding in 2006 bij Yellowstone gestart als back office accountmanager. Hij is binnen Yellowstone de contactpersoon voor alle payroll gerelateerde zaken en fungeert als adviseur voor ieder die gebruik wil maken van de diensten van Yellowstone. Daarnaast stuurt hij de teams HRM en payroll aan.
Bart Melis - Accountmanager Payroll
Bart Melis Accountmanager Payroll Sinds 2014 is Bart werkzaam bij Yellowstone. Eerst ter versterking van het payroll team maar na twee jaar heeft hij de uitdaging aangenomen om binnen het team van de accountmanagers de contractors te bedienen. Tevens is hij verantwoordelijk voor de vaktechniek. Bart heeft voor zijn start bij Yellowstone ruim 16 jaar ervaring opgedaan bij een groot multi-disciplinair accountantskantoor.
Stephanie Aronson - Accountmanager Payroll/HRM
Stephanie Aronson Accountmanager Payroll/HRM Stephanie is na een paar jaar weg te zijn geweest weer terug bij Yellowstone International. De afgelopen jaren is zij altijd werkzaam geweest op het gebied van Expatriate- en Relocation Services. Binnen Yellowstone houdt zij zich bezig met de advisering van de contractors en hun begeleiding bij de tewerkstelling in Nederland. Zij verzorgt de intakegesprekken en bezoekt elke contractor op de werkvloer. Tevens is zij contactpersoon tussen contractor en de agency.
Edwin op den Buijs - Payroll
Edwin op den Buijs Payroll Edwin op den Buijs is na zijn jarenlange ervaring als salarisadministrateur binnen de accountancy alsmede als personeelsfunctionaris in de uitzendbranche het Yellowstone team komen versterken op de afdeling payroll. Hij is verantwoordelijk voor de nationale verloningspraktijk.
Rob Marcelissen - Payroll
Rob Marcelissen Payroll Sedert mei 2014 is Rob werkzaam voor Yellowstone na een 25 jarige carrière die zich hoofdzakelijk afspeelde binnen Nederlandse multinationals. Van origine is hij salarisadministrateur maar op basis van zijn kennis en ervaring is hij binnen Yellowstone tevens het aanspreekpunt voor bijzondere (omvangrijke deel-) opdrachten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de informatievoorziening op Yellowstone ’s website en Facebook presentaties.
Robin Verhagen - HRM
Robin Verhagen HRM Sinds 2012 is Robin werkzaam bij Yellowstone. Zij is de eindverantwoordelijke voor de afdeling HR en fungeert als het eerste aanspreekpunt van deze afdeling. Zij zorgt voor de juiste afhandeling van contracten zowel richting de agencies/eindcliënten als naar de werknemers.
Miranda Lips - HRM
Miranda Lips HRM Na een veelzijdige carrière is Miranda in 2007 bij Yellowstone begonnen en is zij werkzaam geweest op zowel de afdeling HRM, payroll als accountmanager. Nu is zij terug op de afdeling HRM en zorgt er samen met Robin voor dat alle contractuele zaken juist en op tijd bij zowel de cliënten als medewerkers zijn.
Nesli Yuzer - HRM
Nesli Yuzer HRM Nesli is de verantwoordelijke voor alle vraagstukken met betrekking tot kennismigranten. Sedert 2006 is zij het aanspreekpunt voor alle kwesties ten aanzien van werk- en verblijfsvergunningen. Tevens is zij gespecialiseerd op het gebied van de 30% regeling.
Olga Bastiaansen - HRM
Olga Bastiaansen HRM Olga is samen met Nesli verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot werkvergunningen en immigratie vraagstukken. Daarnaast is zij de juridische ondersteuning van de HRM afdeling.
Marian de Jong - Finance
Marian de Jong Finance Marian is sedert 2008 in dienst en samen met Henny verantwoordelijk voor alle dagelijkse financiële zaken binnen de dochterondernemingen Yellowstone Managed Services en Yellowstone Contract Management.
Henny Thijs - Finance
Henny Thijs Finance Henny is sedert april 2006 werkzaam voor Yellowstone en verzorgt de administratie / financiële zaken van Yellowstone Managed Services en Yellowstone Contract Management. Tevens beheert zij de pensioenadministratie en ziekteverzuimadministratie.
Marieke Banshi - Finance
Marieke Banshi Finance Marieke is begin 2016 het Yellowstone team komen versterken. Zij ondersteunt in de eerste twee weken van de maand de afdeling finance en verzorgt dan de juiste afwikkeling van de timesheets.
Joep van Hout - Trainee
Joep van Hout Trainee Joep werkt van November 2017 tot en met April 2018 voor Yellowstone International. Joep studeert aan het ROC in Nijmegen waar hij de studie HRM volgt. Hij zit in zijn examenjaar en ondersteunt de collega's binnen al onze afdelingen.

Uw bericht is verzonden.

Uw bericht aan ##name## is verzonden.

Taal
Nederlands
  • Nederlands
  • English