Salarisadministrateur

Eindhoven

Salarisadministrateur … CRAZY BY NMBRS

Yellowstone, met ons hoofdkantoor op een representatieve locatie in Eindhoven, is dé specialist in (inter)nationale salarisverwerking en contractmanagement in Nederland. Al ruim 23 jaar stellen wij medewerkers ter beschikking aan derden en zorgen wij voor salariswerking van vele internationale medewerkers. Tevens adviseren wij zelfstandigen, agencies en bedrijven die salarisverwerking willen outsourcen. Wij maken gebruik van een uitgebreid (internationaal) netwerk van professionals op het gebied van Finance, Legal & HR. Om deze positie te behouden, zijn wij altijd exact op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

FUNCTIE
Als ervaren en zelfstandige salarisadministrateur ben je een senior toevoeging aan de nationale verloningspraktijk. Voor de klanten ben je het eerste aanspreekpunt voor de totale dienstverlening. Je verwerkt salarismutaties, draait salarisstroken, je doet de eerste advisering op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonbelasting. Yellowstone is een zeer klantgerichte, multidisciplinaire organisatie; daarom verwachten wij van jou ook een kritische blik en houding op onze totale dienstverlening. Waar je kansen of verbeteringen ziet zijn we blij met je (on)gevraagde, constructieve input ter verbetering van de organisatie of ons (werk)proces. Je houdt elkaar scherp omtrent actuele wet- en regelgeving en de praktische toepassingsmogelijkheden hiervan om de hoogste kwaliteit in dienstverlening aan onze klanten te waarborgen.

JE PROFIEL
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, met diploma Loonadministratie (PDL), aangevuld met actuele juridische kennis en sociaal zekerheidsrecht. Ervaring met Nmbrs is een must, ervaring met het loonpakket Unit4 is een pre. Vanzelfsprekend beheers je de Engelse en Nederlandse taal. Ook heb je enkele jaren ervaring in een commerciële organisatie in een soortgelijke functie waardoor je diverse cao’s beheer(s)t en een goede landing kunt maken in onze geoliede machine!

YELLOWSTONE BIEDT
Een brede en zeer zelfstandige rol in een klantgerichte organisatie. Age is just a number, je moet het vooral leuk vinden om in een divers team te werken. De cultuur is informeel en ieder is op zijn/haar eigen manier een sfeerbrenger en geeft input vanuit eigen kennis, expertise en interessegebied.

SOLLICITEREN?
Graag ontvangen we je cv en motivatie in onze mailbox; info@yellowstone.nl. Vanzelfsprekend worden je gegevens vertrouwelijk behandeld conform de actuele wetgeving. Wil je eerst meer informatie? Bel dan even met 040-238 02 16 en vraag naar Antoinette Willems.
Informatie over de organisatie kun je vinden op www.yellowstone.nl

Administrative

Salarisadministrateur

  • 01-06-2021
  • 40 uur p/w
  • Eindhoven
SOLLICITEER NU