Paul van Berlo

Paul Van Berlo

Senior Account Manager Payroll

Nadat ik mijn commerciĆ«le training in 2006 met succes had afgerond, ben ik bij Yellowstone International begonnen. Ik heb een in-house training gevolgd en heb zo op alle afdelingen ervaring opgedaan, voordat ik begon als junior accountmanager. Nu ben ik senior accountmanager waar ik verantwoordelijk ben voor alle payroll-gerelateerde problemen. Daarnaast adviseer ik iedereen die geĆÆnteresseerd is in het gebruik van de diensten van Yellowstone International en stuur ik het Payroll-team aan.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Joep van Hout

Joep van Hout

Junior Account Manager Payroll

In 2017 begon ik als trainee bij Yellowstone International. Ik heb hier zo van genoten dat ik besmet ben geraakt met het Yellowstone-virus en heb daardoor besloten om terug te komen. Nu ben ik in vaste dienst als junior accountmanager onder leiding van Paul. Ik ondersteun mijn directe collega’s en begeleid onze medewerkers door het payroll-proces. Ik zorg er voor dat salarisstroken goed worden afgehandeld en de daar bijbehorende vereiste formulieren, zoals werkgeversverklaringen. Recruiters en ontvangende bedrijven kunnen mij altijd bellen met vragen. Daarnaast zijn Miranda en ik samen het BHV-team van het bedrijf en zorgen ervoor dat iedereen veilig is!

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Stephanie
Pront Aronson

Senior Account Manager External

Als senior accountmanager adviseer ik onze medewerkers op de Nederlandse arbeidsmarkt en onderhoud ik contact tussen medewerkers en recruiters. Ik doe intakes op de werkvloer zodat ik iedereen persoonlijk kan ontmoeten. Meestal heb ik al contact gehad met medewerkers voordat ze in Nederland aankomen. Daarnaast ondersteunt Yellowstone International ook medewerkers bij hun zoektocht naar het juiste huis en helpt bij het regelen van de verhuizing. Ook hierbij ondersteun ik persoonlijk. In de loop der jaren hebben we namelijk een netwerk van vaste partners (makelaars) opgebouwd waarmee we een prettige en succesvolle werkrelatie hebben.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.