Robin Verhagen

Robin
Ehlers-Verhagen

HRM

Nadat ik in 2012 bij Yellowstone International ben begonnen, ben ik de persoon die uiteindelijk verantwoordelijk is voor HR. Als eerste aanspreekpunt voor deze afdeling zorg ik ervoor dat alles in orde is als het gaat om contracten, zowel voor agencies/eindcliƫnten als voor onze medewerkers. Ik leid de HR-afdeling, bewaak tijdlijnen en de voltooiing van bestanden.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Nesli Yuzer

Nesli Yuzer

HRM

Na een korte loopbaanonderbreking, ben ik al meer dan twaalf jaar verantwoordelijk voor alle kwesties met betrekking tot kennismigranten. Ik werk elke dag tot 14:15 uur (met uitzondering van woensdagen, wanneer ik tot het middaguur werk). In mijn functie als immigratiespecialist ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken die verband houden met werk- en verblijfsvergunningen. Ik ben de schakel tussen recruiters, (potentiƫle) medewerkers, ontvangende bedrijven en de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag tot 12:15, Donderdag en Vrijdag tot 14:15

Olga Bastiaansen

Olga Bastiaansen

HRM

Na verschillende dingen te hebben geprobeerd, ben ik uiteindelijk geslaagd met een rechtendiploma. Mijn collega Nesli en ik behandelen alle kwesties met betrekking tot immigratie en werkvergunningen. Ik regel de vereiste werkvergunningen, maar help ook aanvragers afspraken te maken om geregistreerd te worden bij de desbetreffende gemeente, een ziektekostenverzekering aan te vragen of om afspraken voor TBC-testen te plannen, indien nodig. Kortom, ik help ze alles te regelen wat moet worden gedaan als je naar een ander land verhuist.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Natasja Wajon

Natasja Wajon

Communicatie / Social Media / Events

In maart 2019 kreeg ik de kans om de website van Yellowstone International opnieuw te ontwerpen als expert op het gebied van sociale media en evenementen. Ik houd de website actueel, stel een social media-beleid op, post (leuke) feiten op alle social-mediakanalen en organiseer evenementen. Maar als je Yellowstone International belt, is de kans groot dat je ook mij aan de lijn krijgt, want het beantwoorden van de telefoon en het verbinden van je met de juiste persoon hoort ook bij mijn taken, maar niet elke dag.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag