Antoinette Willems

Antoinette
Willems

chief executive officer

In 1997 ben ik Yellowstone International gestart. Ik zie Yellowstone International als mijn baby. Vanaf de allereerste dag wilde ik de markt leren kennen, klanten benaderen, letterlijk met een map onder mijn arm. Ik ben trots op het feit dat mijn baby uitgegroeid is tot een volwassen organisatie. Mijn team en ik bieden klantvriendelijke, servicegerichte en compliante oplossingen voor HR, payroll, verhuizing en alle gerelateerde problemen. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor klantrelaties, handel en advies over arbeidsrecht en compliance. Mijn 24/7 mentaliteit betekent dat ik niet kan rusten voordat mijn cliënt 100% tevreden is.

Karel Verhagen

Karel
Verhagen

Tax, Legal & Compliance

In 2009, toen ik als belastingadviseur werkte, ontmoette ik Antoinette en haar Yellowstone International. Maar in augustus 2012 werd ik partner bij Yellowstone. Van origine ben ik adviseur en partner geweest bij een van de Big Four. Naast mijn commerciële werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor belasting, juridische zaken en compliance. Ik ben ook een gezondheids- en veiligheidsfunctionaris bij Yellowstone en verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van de algemene verordening gegevensbescherming of GDPR. We zeggen wel eens gekscherend: “Indien wij contact hebben, betekent dit dat er een uitdaging is”. Uiteraard praten we altijd over oplossingen, niet in problemen.

Stefano Buffoli

Stefano Buffoli

chief financial officer

Toen ik in 2012 bij Yellowstone International kwam in de gemoedelijke provincie Brabant, was dit een cultuurshock voor mij. Ik kom namelijk uit West-Nederland. Ik werkte al jaren samen met Yellowstone International als financieel directeur van een grote internationale wervingsorganisatie. Maar toen Antoinette en Karel me vroegen om Yellowstone uit te breiden, greep ik de gelegenheid met beide handen aan. Als managementteam zijn we complementair aan elkaar. Mijn verantwoordelijkheden omvatten alle interne zaken zoals financiën, personeel, processen en automatisering.