Rob Marcelissen

Rob Marcelissen

Payroll

Na 25 jaar gewerkt te hebben bij Nederlandse multinationals ben ik in mei 2014 begonnen op de loonafdeling van Yellowstone International. Mijn collega’s ontvangen persoonlijke gegevens, urenstaten, onkostennota’s en facturen. Ik verwerk deze informatie elke maand rekening houdende met het meest gunstigste belastingvoordeel, om zo de nettosalarissen van onze medewerkers te optimaliseren. Mijn kennis en ervaring als payrollbeheerder heeft van mij de persoon gemaakt waar mensen naar toe gaan met speciale opdrachten of omvangrijke sub-opdrachten, zoals alles wat te maken heeft met de Wet onderzoek en ontwikkeling (Promotie).

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Donny Janssen

Donny Janssen

Payroll

Sinds 2018 assisteer ik de afdeling Payroll, en in het bijzonder Rob (Marcelissen), bij het verwerken van alle gegevens met betrekking tot onze salarisadministratie. Gedurende mijn 30-jarige loopbaan heb ik altijd gewerkt in salarisadministratie, maar nooit eerder was mijn werk zo gevarieerd en lonend. Onze medewerkers komen uit alle hoeken van de wereld en ze willen allemaal iets anders, komen onder verschillende regels, enzovoort. Dat is wat mijn werk zo interessant maakt. Ik hoop dat ik met mijn ervaring mijn collega’s kan helpen onze medewerkers, recruiters en ontvangende bedrijven tevreden te houden.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Nico Bartels

Nico Bartels

Payroll

Ik was ruim 30 jaar hoofd accountant bij een verhuisbedrijf, toen ik in maart 2019 bij de Payroll-afdeling van Yellowstone International kwam werken. Met Rob Marcelissen en Donny Janssen ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van alle salarisgerelateerde gegevens. Hoewel ik een recente toevoeging ben, voelt het al als thuis. Ik doe er alles aan om de belastingoptimalisatie elke maand te laten verschijnen in de persoonlijke portals van onze medewerkers.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.