Telefoniste / Secretarieel medewerkster (M/V)
Nieuwsgierig & Alert, 32-40 uur

09 december 2021

Yellowstone International, met ons hoofdkantoor op een representatieve locatie in Eindhoven, is dé specialist in payroll services en contractmanagement in Nederland. Al ruim 24 jaar zijn wij steun en toeverlaat op het gebied van support voor ondernemingen met vele (internationale) werknemers, zelfstandigen, werving- en selectiebureaus en bedrijven die op zoek zijn naar het juiste personeel en de administratie daaromtrent inclusief de verloning willen outsourcen . Wij maken gebruik van een uitgebreid (internationaal) netwerk van professionals op het gebied van Legal, Finance & HR. Om deze positie te behouden, zijn wij altijd exact op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Graag houden we de dienstverlening naar onze klanten op peil, daarom zoeken we uitbreiding in de vorm van een

 

Telefoniste / Secretarieel medewerkster (M/V)

Nieuwsgierig & Alert, 32-40 uur

 

De functie
In deze fulltime functie ben je degene die zorgt dat de collega’s ongestoord hun werk kunnen doen! Je beantwoordt de telefoon op zeer prettige, klantgerichte wijze. De klanten voelen zich gehoord en welkom en je weet de vragen meteen om te zetten naar de juiste collega’s zodat je een belangrijke bijdrage levert aan de efficiency en klanttevredenheid. Naast het beantwoorden van de telefoon, verricht je voor je collega’s op de HR afdeling administratieve en secretariële werkzaamheden. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je afspraken met instanties maakt, deadlines bewaakt, zorgverzekeringen aanvraagt etc.

Je profiel
Een afgeronde Mbo-opleiding is zeer welkom. Bij voorkeur heb je deze afgerond in een secretariële richting of beschik je over werkervaring in een secretariële, ondersteunende rol. Werken met de pakketten van MS Office is vanzelfsprekend, net als je bovengemiddelde kennis van de Nederlandse en Engelse taak in woord en geschrift. Je aarzelt niet om instanties te benaderen en daar de informatie te verkrijgen die je nodig hebt voor het werkproces. Daarnaast zie je het werk liggen, pak je samen met je collega’s in het team het werk op en ondersteun je waar nodig.

Yellowstone biedt
Een brede en zeer zelfstandige rol. Age is just a number, je moet het vooral leuk vinden om in een divers team te werken. Je werkt samen met alle disciplines en zoekt steeds de samenwerking op om de klant de beste service te geven. Onze cultuur is informeel en ieder op de eigen manier is een sfeerbrenger en geeft input vanuit eigen kennis, expertise en interessegebied.

Solliciteren?
Graag ontvangen we je cv en motivatie via info@yellowstone.nl. Vanzelfsprekend worden je gegevens vertrouwelijk behandeld conform de actuele wetgeving. Wil je eerst meer informatie? Bel dan even met Antoinette Willems 06-51116635.